Damorove

Damorove
Damorove

lauantai 4. tammikuuta 2014

Ruokaa

Vihdoin maailman parhaimpaan aiheeseen: ruoka! Sitä tarvii kaikki, ja suurinosa syö sitä joka päivä. Ihan mahtava mässäilyhomma kyllä. Sitä on kyllä ns vähemmän miellyttävää ja oikeaa herkkua ja tähän teen pienne kollaasin meidän matkaherkuista Thaikuissa!
Kaveri kävi uv yönä hakemassa Bangkokin katukojusta pienen välipalan eli chiken roll oli tämä. Huomattavasti parempaa kuin yksikään hesburgerin tortilla tms, tässä sentään oli kunnolla kanaa! Törkeen hyvää ja maksoi 50 batia eli huimat 1,10€

Bangkokissa söimme tätä herkkua. Nuudeleita, kanaa, chilikastiketta ja kasviksia (esim ituja ja kevätsipulia ja ituja en oo muuten ennen syönyt!) Annos oli iso ja sairaan hyvä. Katukeittiöstä, hinta oli 40 batia eli huikeat 90senttiä!

Näitä hedelmäpusseja myydään ihan katukeittiön tyyliin eli ohikulkumatkalla rannalle. Kaikista olin ehtinyt jo osan popsia menemään, mutta arviolta noin 300-500g oli pussi. Ananas ja vesimeloni maksoi 15 batia, eli 35 senttiä. Lohikäärmehedelmä eli pitahaya (ei maistunut juuri millekään, mutta on suht terveellinen, kokeilemisen arvoinen, ainakin näillä hinnoilla) maksoi huimat 20 batia eli 45 senttiä!

Paikka, jossa olemme yötä, on tapas ravintola ja myyvät myöskin pasta-annoksia. Tässä oli Won Toneja (ehdin syösä osan ennen kuin muistin kuvan, hupsss..), joiden täytteenä oli katkarapu, kasvis ja possu + soija- ja kalakastikkeet. Hintaa annokselle oli 60 batia eli 1,35€

Tämäkin pasta-annos oli tästä meidän majapaikasta ostettua. Oli chorizo pastaa ja mukana oli myös hieman tomaattikastiketta. Oli hyvää vaikka leipä vähän kuivaa. Tämä maksoi 80 batia eli 1,8€.

Tänään kävimme ihan "raflassa" syömässä. Tilasin kanaa, jossa oli curryn tapainen kastike, chiliä ja limen lehtiä. Ivan saakelin hyvää ja kyllä niin oli tulistakin, etten moista ole ennen kokenut ja henkeä haukkonut niin paljon. Mutta silti ah nam. Kastike oli 80 batia ja riisi 15 batia, yhteensä siis 95 eli euroina 2,10€. Btw, täällä on saarihinnat eli vähän kalliimpaa ja tämä oli ravintolan kalleimpia annoksia.. (80 batia korkein annoshinta.)

Tässä hieman ruokapäivittelyjä, huomenna jatkuu uusi päivä rannalla. Todennäköisesti teen vielä part 2 ruuasta, ehkä jopa part 3. Mutta se jää nähtäväksi. Loppuun vielä kuva minusta ja tämän paikan kissimirristä, on muuten söpö katti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti