Damorove

Damorove
Damorove

tiistai 7. tammikuuta 2014

Koh Chang - Bangkok

Nyt oli tämä saari ja Lonely Beach nähty. Matka jatkui kohti takaisin Bangkokkia, jossa ajattelimme nyt olla pari yötä. Keskiviikko iltana matka jatkuu kohti läntistä rannikkoa.

Pakko laittaa majapaikasta muutama kuva! Oli ihana henkilökunta, miellyttävä miljöö ja suhteessa rauhallinen. Hauskaa oli se, että muutamana yönä heräsin siihen, kun apinat juoksivat katolla ja rapisuttivat ikkunaa.
Tuossa näkyy huoneet ja majapaikan katti. 
Ja huoneen ovet lukittiin näin. Jos pieni eräjormailu ei miellytä, haluat täydellisen hiljaisuuden ja pelkäät ötököitä, tämä ei ole sun paikka. Mielestäni paikka oli toai kiva kaikin puolin, ranta lähellä ja hyvät ravintolat vieressä. Voin seikkailijaihmisille suositella World of Tapas -majapaikkaa oikein lämpimästi.

Tietenkään nytkään lähtö ei ihan ongelmitta mennyt. Kaikki nämä taksit eivät kulje satamaan asti, joten oikeaa taksia jouduimme odottamaan melkein tunnin. Alla vielä kuva näistä menopeleistä.
Eli takakontti täyteen porukkaa, isot laukut katolle ja eiku kaahaamaan! Kuskit ajavat näitä pieniä ja kapeita teitä noin 80km/h tuntivauhdilla. Tänään meidän kuski kuitenkin ajoi edes takaisin, koska sai taaempa lisää matkalaisia joten ajoimmepa yli 100km/h! Ainoat hyvät puolet ovat ne, että kuskit ovat kokeneita ja ainakin ilmastointi pelaa. Myöskään jos pelkää mutkikkaita teitä ja näitä astetta hurjempia takseja/ niiden kuskeja, kannattaa ehkä tämä saari jättää väliin.

Olimme ostaneet molemmille meno-paluu lipun saarelle, kaveri hukkasi omansa, joten osti uuden satamasta. Näytin omaa lippua ja tietenkin kahdesta satamasta tämä on se väärä johon se ei käynyt. Juoksin äkkiä ostamaan lipun ja heti kun pääsimme lauttaan, lähti lautta liikkeelle. Onneksi tämä lippu oli huimat 2€, joten en murheissani ole hinnasta ja onneksi ehdimme kyytiin.

No, kun pääsimme Tratiin, ostimme liput Bangkokin lentokentälle asti! Tämä ei siis jättänyt lähellekään mihin olimme aikeissa matkata. Pienten vihaisten katseiden saattelemana, saimme rahat takaisin ja menimme oikealle luukulle.

Mitäpä tuleva bussimatka olisikaan ilman kommervenkkejä? Aluksi lähtö myöhästyi 20min. Tunnin matkustamisen jälkeen bussi lahosi, eli eikun kamat toiseen bussiin ja matka jatkuu. Tietenkään tämä noin 380km matka ei voi sujua nopeasti, pysähtelemättä pitkiä aikoja ja olla käymättä jossain paikassa, mikä näytti bussien hautausmaalta.. Joten matkamme kokonaisuudessaan kesti 6,5h!

Nyt pääsimme Bangkokiin ja tulimme guesthouseen, josta olin lukenut suht hyvät arvostelut ja tämä kyllä on miellyttävä paikka! 
Pahoittelen kuvan laatua, mutta näin illalla ei saanut parempaa, enkä malttanut odottaa aamuun. Tosiaan tässä guesthousessa on sisäpihalla karppeja pienessä lammessa, I like it!

Huhhuijakkaa sentään.. Pakko tämän hulinan jälkeen laittaa vielä kuva yhden illan herkkujuomista ja suklaasta. Btw, olin tuosta Hershey's suklaasta kuullut, että on "jenkkien mieleen" ja edullisen hinnan takia päätin kokeilla. Pääsisinköhän Koh Samuille asti edes vähemmän ongelmitta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti