Damorove

Damorove
Damorove

maanantai 27. tammikuuta 2014

Food, viimeinen osa matkaruuista

Vihdoin saan tämänkin tehtyä! Tässä on kaikkee sekalaista seurakuntaa ja mm näkee vähän lentokoneruokia ja snackejä jne. Aloitetaan:
Viimeisenä ruokana Samuilla tilasin Panang kanaa, eli erilainen versio currykanasta. Paras annos koko reissulla ehdottomasti! Makso 2,10€ joten ei paha, herkkua oli mm..
Näitä "shake" hommia en ollut kokeillut aiemmin, joten viimeisenä iltana repäsin. Orange shake, aivan ihanan raikas ja maksoi 1€. Nam.
Ennen en ollut suoraa näitä kuppinuudeleita syönyt ja täytyy myöntää, että kattilassa tehdyt on parempia. Alle 1€ ja nälkä lähti joten olkoon.
Matkustaessa Suratthanista Bangkokiin, pysähdyimme syömään. Paikassa ei kamalasti ollut vaihtoehtoja, mutta ajattelin nuudelikeiton olevan miellyttävämpi vaihtoehto klo 23 yöllä, kuin riisi ja paksu kastike. Ihan jees oli ja 1€ tällä hintaa.
Ennen lähtöä ostin jätskiä ja en itse ainakaan tätä Magnumia ole bongannut Suomessa. 90 senttiä oli tämä ja sairaan hyvää!
Budjetti alkoi käymään vähiin, joten useimmiten hain/tein aamupalaksi jotain edullisempaa kuin ravintolaruoka. Noita tonnikalatoasteja tuli ikävä, olivat sairaan hyviä. Pussissa on tuoretta mangoa. Yhteensä nämä olivat noin 1,05€.
Pahoittelen huonoa kuvaa. Vasemmalla kanaa ja oikealla nautaa. Molemmat grillattuja ja ihan sairaan hyviä. Maksoi kappaleelta aina 0,25€ eli ei paha. Namia oli! Nämä siis Bangkokin katukeittiöstä.
Bangkokissa kun vaeltelin, päätin ostaa toisen shake:in. Tämä oli maultaan lime ja hintaa 0,9€. Noin isokin vielä. Oli herkkua.
Kadulta Bangkokissa ostin phatthaita (kirjoitetaan usealla eri tavalla). Päätin vaihtaa kerrankin kanan katkarapuun ja se kannatti. Katkaravut on tosi hyviä Thaikuissa, mutta valitettavasti niitä saa annokseen aika vähän. Oikealla on kasa punaista hässäkkää, ja ne oli kuivattuja katkarapuja! Aika suolaisia, mutta tosi hyviä, sopi mainosti tähän annokseen. Hinta 1,05€.
Vertailuksi laitan kolmioleivän. Lentokentältä tonnikalakolmari, hintaa 2,10€ ja tää oli tosi iso!
Menomatkalla ruoka oli hieman parempaa, mutta ei tämäkään huono ollut. Tämä oli päivällinen. Kanakastiketta oli enemmän kuin kuva antaa ymmärtää. Hyvää oli.
Nämä kaksi siis ovat 13,5h lennolta. Tässä aamupala ja täytyy sanoa, että oli tosi täyttävä!

Kotiin kun pääsin, minulla odotti pakkasessa pitsa.. Herkkua sekin kaiken riisin, nuudelin ja kanan jälkeen. Kokonaisuudessa thairuoka oli törkeeb hyvää. Suosittelen kovasti kokeilemaan erilaisia juttuja; mainitsinkin jo aiemmin, että yritin aina tilata erilaisen annoksen. Ikävä kyllä hieman ruokia, mutta kyllä peruna maistui pitkästä aikaa hyvälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti