Damorove

Damorove
Damorove

tiistai 7. tammikuuta 2014

Päivä Bangkokissa

Mikäs aloittaa aamun mukavammin kuin vanha kunnon nyrkkipyykki? No ei mikään. Pestiin vähän vaatetta syönnin jälkeen ja plääni oli mennä kauppakeskukseen shoppaamaan tuliaisia, postikortit, sekä Thaikkuun oma liittymä.

Vähän ajattelin jopa tälläytyä, joten hieman meikkailin ja "laitoin" tukkaa. Joten jos ei inspaa niin voi skipata parit seuraavat kuvat ja tekstit ja kun mun pärstä näkyy siitä alkaa taas "asiaan kuuluva" teksti. Hehheh. Asiaan:
Näin suurella arsenaalilla teen iteselle meikin. Vihaan pakkelin tuntua naamassa, joten käytän meikkiä kaiken kaikkiaan aik vähän (paitsi luomiväriä juhlimaan mennessä.) En jaksa eritellä suuremmin tuotteita, paitsi tuo missä lukee 100% on meikkipuuteri, ihanan kevyt ja heleyttää vähän ihoa. Nice.

Maailman paras tuote ouhuille pitkille liruille hiuksille on tuo Seven beach up! -suolasuihke. Tätä suihkii, niin saa rakennetta ohueen tukkaan ja käy niin pitkiin kuin lyhyisiin hiuksiin, vähän pöyhöttää tukkaa ja se on siinä. Vieressä maailman paras harja ja vain siksi kuvassa, ettei tuo puteli näyttäisi yksinäiseltä.
Tuossa koko huima look tämän päivän shoppailuihin. Ja nyt asiaan: menimme siis pyörimään ja etsimään kaikenlaista. Emme tienneet määränpäätä sen koommin, arvioimme vain kartasta noin suurinpiirtein mihin mennä.

Kuvasta voi ehkä päätellä, että ostoskeskukset täällä on hieman eri kokoluokkaa kuin meidän Itäkeskus.. Plus noita oli neljä vierekkäin.

Kauhean moni on ollut huolissaan minusta, kun sanoin meneväni Bangkokiin, koska täällä oli niitä mellakoita. Mitään ei olla nähty, mutta joka paikkaan mennessä on tällaiset turvatoimet käytössä:
Luultavasti siis metallinpaljastin on kyseessä, plus näihin paikkoihin (esim ostareille ja metroihin) ei saa viedä edes vesipulloa. Muuten emme ole nähneet/ kuulleet mitään, että enköhän pärjää!

Ostarilla oli ihan liikaa kojuja ja aivan liikaa tavaraa, joten emme olleet kuin 3h kyseisessä paikassa. Tuo ylin paita oli niin hauska, että se melkein tekisi mieli mennä hakemaan (jos edes löytäisin..)

Tuliaisina äiti toivoi, että ostan hänelle jonkin elefantin, jossa olisi jotain koristeita esim paljetteja tms. Aikani kun pohdin, ostanko hieman ei-koristeellisen puisen, vai rumemman muovisen, joka maksaa enemmän, päädyin puiseen. Itselle halusin pienen buddha -patsaan ja sekin löytyi.
Olimme jo aikeissa lähteä pois, kunnes löysin vahigossa maailman parhaan kenkäkaupan. Conversen liike oli matkan varrella ja "oli pakko" ostaa uudet kengät. Ei muuten harmita; nämä rakkaus pakkaukset maksoi 26€, oikea aarre oli.
Tottakai postikortit ja -merkit unohdimme, joten ne shoppasimme vielä tästä majapaikan läheltä. Ilta kului kivasti kortteja kirjoitellessa ja niiden viemisessä. Pakko nyt laittaa vielä ei-niin-laadullisesti-ja-muutenkaan-hyvä-kuva itsestäni kirjoittelemassa kortteja. Kohta unta palloon ja huomenna matka jatkukoon. Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti