Damorove

Damorove
Damorove

maanantai 20. tammikuuta 2014

Koh Samui - Bangkok

Tänään alkaa matka takaisin Bangkokiin. Matka kestää kesyt 16h, minkä jälkeen olen yhden yön Bangkokissa ja keskiviikkona lennot kotiin. Torstaina pitäisi minun olla Suomen rajojen sisällä klo 14.
Koh Samui oli hieman erilainen kuin Chang. Turisteja täällä on enemmän, mutta skootterin ansiosta näin ja koin enemmän täällä. Hyvät kaverit tekivät reissusta upean ja oli mahtava nähdä yhtä parhaista kavereista toisella puolen maapalloa!
Kävimme kuvassa olevan kaverini kanssa pyörimässä ympäri saarta. Ehti tulla saari hieman tutuksi ja kivaa oli! Kuvassa olemme pelaamassa ostoskeskuksessa kolikkopelejä, helkkarin kivaa!
Pienellä vesiputouksella tuli myös käytyä. Hurjinta oli se, että tuonne ihan päälle pystyi myös kiipeämään ja mehän käytiin siellä! Jännitti.
Torstaisin on aina kävelykadulla tämmöinen jätti tori. Täälläkin tuli pyörittyä, mutten ostellut mitään, paitsi ruokaa. Tori on tosi hauska, mutta hirmu ahdas.

Aamulla kävin vielä heittämässä hyvästit rantsulle ja nauttimassa auringosta. Vastaan tuli myös pieni möttiäinen, taisipa olla pieni meduusa!
Loppupeleissä puolitoista viikkoa hurahti syödessä, juodessa, nauttiessa ja ollessa. Täytyy sanoa, että reissu on ollut tosi antoisa. Ikävä tulee, mutta kotiinkin on ihana päästä! Matka jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti