Damorove

Damorove
Damorove

torstai 16. tammikuuta 2014

Koh Samui

Pääsinpäs tännekin perille. Hieman on saarena erilainen kuin Chang, teiden puolesta tämä on jopa miellyttävämpi.
Junaan astuessamme, luulimme että kaikilla on makuuvaunuissa omat huoneet, mutta ratkaisu olikin tämä. Alimmat penkit saa myös pediksi. Sain ihme kyllä nukuttua, mutta vain 1,5h pätkiä. Myöskin seinillä käveli noin 3cm kokoisia ötököitä, mitkä tekivät olon hieman levottomaksi.
Perjantaina kävimme thaimarkkinoilla. Pyörimme hetken ja katselimme tarjontaa. Ennen lähtöä ostimme muutamat vartaat ja tuo musta sotku pikkupussissa oli paistettuja ötököitä! Vartaat oli ihan jees, mutta otin paria erilaista rapua ja ne alkoivat vähän tökkimään lopussa. Ötököistä uskaltauduin maistamaan muutamaa erilaista sirkkaa, mutta torakat ja hemmetin isot hepokatit skippasin. Oli yllättävän hyviä ja kaikkea kannattaa kokeilla!

Menimme eväitä mussuttelemaan toiseen päähän, jossa oli bändi ja myytiin virvokkeita (olipas hauska sana.) Bändi oli aikas erilainen, mihin Suomessa on tottunut, etenkin noiden nättien Ladyboyn takia. Ainakin tanssivat hyvin!

Lauantaina vuokrasimme minullekin skootterin, jotta pääsen liikkumaan hieman helpommin paikasta toiseen. Vasemmanpuoleinen liikenne on aika hurja, mutta siihenkin tottuu yllättävän helposti.

Päristelin hieman skootterilla ja illalla olikin  juhlat. Tässä läheisessä baarissa alottelimme ja päätimme muutaman tyttösen kanssa lähteä ihan "kreisibailuihin".
Ensin olimme rantabileissä, jossa oli aika siistiä tanssia hiekkarannalla, vaikka olikin baarissa. Cool! Ostimme kahden kaverin kanssa tuollaisen ämpärillisen rommia ja spriteä. Oli hauska juoda sangosta.
Enpä tällaisissa bileissä ole aikaisemmin ollut, joten hieman eri meno kuin kotimaan diskoissa. Hauskaa oli ja meininki oli hyvä. Otimme varovasti ja ilta menikin hyvin.

Aamulla pääsimme nukkumaan vasta 7 aikaan ja heräsin 12. Kahden aikaan menimme isolla porukalla rannalle lähibaarin työntekijöiden kanssa. Ranta oli jees ja mukava päivä takana. Huomenna maailmanmatkaaja ystäväni tulee tänne. Saas nähdä mitä sitten seikkaillaan.
Ps, ei pöllömpi sunnuntaiaamu; ranta, kavereita, uimista ja aurinko. I'm okay with this!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti