Damorove

Damorove
Damorove

tiistai 31. joulukuuta 2013

Helsinki - Pariisi - Kuala Lumpur - Bangkok

HHuhhu mikä matka. Helsingistä Pariisiin kaikki sujui hyvin, mutta Pariisin jatkolennot tuotti ongelmia, joten kerronpa vähän siitä: Yrtimme tulostaa meille boarding pass:it napista jossa luki "print boarding pass". Kuinka ollakaan tulostaessa luli "this is not a boarding pass." Olimme siis jo kirjautuneet jatkolennoille, mutta mitäpä sillä tiedolla teet ilman sitä mokomaa pientä liparetta.

No mikään muu ei auttanut kuin Pariisissa sitten hommata se pirun boarding pass. Tietenkin lennolle oli aikaa vähän reilu 1,5h ja ei hajuakaan missä olisi koko check-in. Kysyttiin näppärinä neuvoa eräältä turvatarkastuksen työntekijältä. Loppupeleissä kävi niin, että pari turvatarkastuksen työntekijää päästivät meidät "oikaisemaan" kentän kautta (vippi reittejä hehe..) ja saattoivat erilliseen junaan, jolla piti mennä aivan toiseen päähän kenttää ja eri terminaaliin.


No mutta tekevälle sattuu ja ensin ajateltiin, että hemmetti kun kysyttiin apua, koska siinä kesti niin kauan, mutta tämä saattelu ei ollut ollenkaan huono asia! Hyvin ehdittiin lennolle ja kaikki sujui mallikkaasti. Tässäpä näkyy kuvaa meidän "pienestä" Malaysia Airlinesin koneesta.

Matka jatkui Pariisista kohti Kuala Lumpuria. Matkahan kesti vaivaiset 12h. Luulin konetta aivan tavalliseksi Finnairin koneiden tapaiseksi, mutta tämä olikin paljon enemmän! Kaikki olikin yllättävän luksusta, vaikka olimmekin turistiluokassa. 

Luulin konetta aivan tavalliseksi Finnairin koneiden tapaiseksi, mutta tämä olikin paljon enemmän! Kaikki olikin yllättävän luksusta, vaikka olimmekin turistiluokassa. Ja tässä siis minä hehkeänä valvomisesta.

Kone oli iso kuin mikä (mahtui yli 400 henkilöä). Ruoka oli törkeän hyvää ja se oli täyttävää. Siitä en muistanut ottaa kuvia, muistin sen vasta ruuan syötyä, hups..

Koneessa hyvän ruuan lisäksi oli kunnon viihdykkeet: pelejä, leffoja ja musiikkia (jota kuuntelin vain puhelimesta kylläkin.) Oletin aivan, että matka täytyisi suorittaa nukkuen, kaverin kanssa jutellen ja kännykkän akkua säästellen, mutta ei! Tämä hienouksen ansiosta matka sujui yhdessä hujauksessa ja puhelimenkin sai ladattua, ai että!


Matka tosiaan oli se reilu 10 000km ja lentoaika sen mukainen. Nälässä ei tosiaan kahden ruuan takia tarvinnut olla eikä myöskään kuivin suin.. Laiton viini"lasin" takaisin pöydälle (joka ei siis ollut tyhjä) lentoemäntä hyökkää kaatamaan lasin täyteen ja tokaisee iloisena vain "cheers!" Ja tämä toistui kolmesti, ja kertaakaan pyytämättä. Uni tuli ainakin hyvin.Saavuimme suomen aikaan noin klo 2.00 (täällä klo 8) Malesiaan, ja nyt odotamme vaihtolentoa. Ylempi kuva on kentällä olevasta sisäpihasta, joka oli aivan mielettömän upea!

Täällä penkillä kirjoitin päivityksen ja täytyy sanoa, että hieman mukavampi istuttava kuin "tavallinen" penkki. Loppuun sanottakoon, että kärsin lievästä matkapahoinvoinnista ja tässä koko tämän tekstin kirjoittelun ajan tunnen vieläkin pomppivani ilmassa, hyi..

Näihin tunnelmiin ja kuviin jatkamme parin tunnin päästä kohti Thaimaata. Aurinko on kyllä piristänyt jo nyt väsyneitä matkalaisia kummasti. Toivottavasti pääsen taas pian blogin ääreen! Näihin tunnelmiin ja kuviin Jossu kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti