Damorove

Damorove
Damorove

torstai 19. joulukuuta 2013

All I want for Christmas is you..


 Tulihan se pienen pieni joulumieli minullekin! Ihme ja kumma nimittäin sitä ei ole mulla ollut oikeestaan moneen vuoteen.. Alkuun sanottakoon, että tämä Grave of the Fireflies -leffa oli aivan ihana. Koskettava ja hieno tarina, toki ei mikään lemppari, mutta tykkäsin kovasti, suosittelen katsomaan (löytyy itseasiassa Youtubesta enkkuteksteillä.)

Sitten pääasiaan: joulu. Tämä hemmetinmoinen rahanreikä, stressin aihe ja kaikkien ihmisten kauhu. Eikös tän ajan pitäisi olla juuri sitä että rauhoitutaan ja ollaan perheen kanssa, syödään hyvin, etenkin: ei stressata. Sitten tämä koko hemmetin aika saa ihmiset ihan sekaisin ja ostamaan kaikki kaupat nuppineuloja myöten tyhjiksi..

Itse en ole moneen vuoteen vetänyt stressiä joululahjoista, joko on ollut idea tai sitten ei. Parastahan on se, että perheen kanssa (äiti, isä ja sisko) on sovittu, ettei osteta mitään jos ei löydy mitään. Loisto sääntö ja toimii tänäkin vuonna. En ole ostanut yhtään mitään, en edes kavereille, koska en vain keksi. En tykkää ostaa kenellekään mitään turhaa tai tarpeetonta krääsää. Toinen aika mauton asia on suklaa. Sitä saa kaikki joka tuutista ja sitä vielä ostetaan laatikkokaupalla kotiinkin syötäväksi.

Aivan uskomatonta miten ihmiset jaksavat kuluttaa rahaa niin paljon näiden muutamien päivien takia. Ja pitää ostaa vain ''koska on pakko''. Tykkään toki itsekin saada lahjoja, siksi kerron jo joskus loka-marraskuulla porukoille mitä haluaisin, jotta saan jotain oikeasti tarpeellista. Toki joukossa on muutama yllätyskin, mutta turhuuksia en ole saanut moneen vuoteen. En vain käsitä tätä rahan kulutusta moisen takia. Itse arvostan paljon enemmän sitä, että minulla on aivan ihana perhe, jonka kanssa saan syödä ja nautiskella edes nämä muutamat päivät vuodessa. Voi kun se olisi monille muillekin tärkeämpää kuin tämä ääretön osta osta osta -meininki.
 No kun nyt hitusen kuitenkin sain tätä joulumieltä, päätin laittaa asuntooni vähän koristuksia. Itseasiassa myin tekokuuseni pois (eksän kanssa ostama, joten halusin siitä eroon), joten löysin nämäkin samalla reissulla. Sitten päätin vähän koristella kämppää. En ole mikään mestari tässä, mutta oikeastaan se ei edes haittaa. Nämä vaatimattomat koristukset toivat minulle hyvän mielen ja vaikka noi ei ole laitettu kauneimmalla tavalla, minä tykkään ja olen hyvin iloinen näistä vähäisistä!

 

 Tämä hökötys oli ihan hauska ja mielestäni se on jopa ihan söpö. Toisaalta en näiden kolmen karvaisen ystäväni takia pysty hirveästi koristuksia laittamaan. Tuo hyllyviritys oli aika karmea, mutta en voi jättää nauhaa roikkumaan, koska kissat, joten päädyin tuollaiseen ratkaisuun. Naurakaa vain, niin minäkin tein, mutta mieleni on hyvä!Heheh, heti kun virittelin näitä sain kaksi minun karvaista ystävääni avuksi. Vasemmalla on minun ''pikkuinen'' poika Thomas aka Tomppa/Tomppeli. Hän painaa hurjat 7kg ja on valtava katti. Minun oma herrasmies. Oikealla on minun sievä neiti Kaisa aka Kaispe. Kuvista puuttuu kolmas miuku eli Hilma (aka Himppa), nämä linssiludet vaan välttämättä halusivat kuviin. Kaikki kolme ovat Norjalaisia metsäkissoja, ihan paperillisia rotukissoja siis.

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä jatkaa Star Warsien katsomista. Mukavaa joulunaikaa kaikille!
Ps. Olisin voinut antaa lahjaksi itsetehtyjä kuponkeja kavereille, joissa lukee ''Tällä kupongilla saat nauttia minun seurastani koko päivän, mutta kaikki kulut jaetaan puoliksi.''Ei kommentteja:

Lähetä kommentti