Damorove

Damorove
Damorove

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Matkaan lähden, mulla menolippu onnn...

Monta kuukautta tätä odoteltu ja nyt se H-hetki olisi käsillä; Thaimaan reissu voi kohta alkaa. Matka siis kestää reilun 3 viikkoa ja yritän parhaani mukaan matkalta myös päivitellä tänne. Tottakai ennen matkaa täytyy tehdä tämä jokaisen naisen kaaoshetki eli pakata. Se on kumma, että pakkaaminen voi samaan aikaan aiheuttaa kaikki mahdolliset tunnetilat surullisesta onneliseen ja kaiken siltä väliltä. Yleensä olen reissuihin varautunut hyvin ja pakkaan monesti näitä ulkomaanmatkoja varten jopa kolme päivää etuajassa. En tällä kerta...

Tietenkin pitää koittaa yrittää muistaa ne tärkeimmät: passi (ja hammasharja), lentoliput ja lompakko. Näillä pärjää jo aika pitkälle, mutta kyllähän se hieman sääli on, jos aurinkorasva tai kivat korvakorut unohtuu kotiin. Tässä kun tuskailin pakatessa, räpsin muutaman kuvan, jotka haluan jakaa teidän kanssa:

Aluksi aloitin pakkaamisen tärkeimmästä, eli valitsemalla ihanan väriset kynsilakat niin varpaisiin kuin sormiinkin. Tässä kohtaa tajusin, että kyllä on turhamaisin pakkauksen aloittaminen, mutta eipä tuo mitään. Kuvassa näkyy myös muitakin juttuja: neulaa, lankaa, tukiside, kynsisakset ja pelikortit. Tottunut reissaaja (enemmänkin kotimaassa) tietää, että kannattaa olla kaikenlaista vähän turhaakin mukana. Ajattelin kuitenkin, että nyt on sen verran pitkä reissu, että kannattaa ottaa mielummin vähän ylimääräistäkin mukaan.


Loppupeleissä päädyin näihin kynsilakkoihin, varpaissa on tuo ihana violetti ja kynsissä helmenhohtoinen/violettiin taittava lakka (joka on oikeasti pelkkä päällyslakka.) Varpaisiin laitoin vähän blingiä mukaan ja lakkasin siis violetin päälle vielä hopealla kimallelakalla.

Olen aika kova käyttämään Yves Rocherin tuotteita; ne käyvät atooppiselle/herkälle iholleni parhaiten, plus hinta-laatusuhde on loistava. Tässä siis muutamia juttuja, jotka halusin mukaan.

Yvesillä oli viime kesänä myynnissä tuota Monoi de Tahitin kimalle kuivaöljyä. Ei sille kamalasti täällä Suomessa ollut käyttöä, joten nyt päätin loistaa koko loman ja ärsyttää matkakumppaneitani tuoksumalla kolme viikkoa tuolle aineelle. Tämä siis sisältää kookosta ja tiaren kukkaa, joten tuoksu on aika ''eteläinen''.

Samaan sarjaan on siis suihkusampoo, eli käy hiusten ja vartalon pesuun. Tämän ostin jo alkusyksystä, kun tiesin reissun tulevan. Tätä olen kiikuttanut aina etelänmatkoilla mukanani.
Näin kauas kun lähetään, ei passaa unohtaa aurinkovoidetta ja after sunia. Tämä after sun on pelastanut minut monet kerrat: aina kun paloin, tämä rauhoittaa ihoa niin, että auringossa voi olla vielä loppulomankin ilman kärsimyksiä. Ihania tuotteita. Mukana myös SK50, peukkuja etten nyt palaisi.

 Kerran vaihto oli Pariisissa kuusi tuntia, joten ostin matkalle mukaan Yatzy pelin. Okei, tähän kyllästyy tooooosi äkkiä, mutta onhan se edes sen hetkenaikaa hauskaa tekemistä ja aika oikeasti kuluu nopeammin. Siksi myös mukaan lähtivät pelikortit.


Kaaos kämpässä? Ehei, nää on mun matkatavaroita. Kello tulee pian 20.00 ja en ole siis vieläkään pakannut...

Tässäpä keskeneräinen pakkailuni, mutta eiköhän tuo tuosta suttaannu!


Mitäpä pakkaaminen olisi ilman kissaa? Tässä siis kolmas kattini eli Hilma.

Hieman tämä pakkaaminen/kaikkien asioiden muistaminen stressaa ja vähäksi aikaa lopetin tuon pakkaamisen ja päätin purkaa ajatuksia tänne blogiin. Tehosi muuten tosi hyvin. Kaverini, jonka kanssa lähden matkalle, tuli luokseni eilen ja olemme molemmat hieman väsyneinä/jännittyineinä täällä matkaa odottelemassa.

Bussi lähtee kohti lentokentän Terminaali 2 klo 03.10. Lentomme lähtee Helsingistä 7.35 ja vaihdamme Pariisissa, sieltä Kuala Lumpuriin ja sieltä Bangkokiin. Olemme perillä vasta 31.12 klo 13.30, eli hemmetin pitkä matka tiedossa. Onneksi on iPhonessa Angry birds ja musiikkia, ystävä, evästä, Yatzy ja pelikortit mukana. Eiköhän noilla jonnekin asti pärjää.

Saatan päivitellä matkaa jopa jo Pariisin kentältä, saa nähdä. Mutta tästä se alkaa! Jännittää vähän, mutta eiköhän kaikki mene hyvin. Kissoja tulee ikävä, mutta onneksi heitä käy kaksi kaveriani hoitamassa. Mitähän tästä tulee? Todennäköisesti unohtumattoman ihana reissu, mutta nyt en osaa ajatella kuin sitä, että mihin saan mahtumaan vielä mun kihartimen ja otanko mukaan vielä korkkarit.. Prioriteetit kunniaan.

Pärjäilkää täällä Suomen kylmässä, meille on luvattu noin +30 joka päivä ja aurinkoa. Ja joojoo ollaan varovaisia. Hyvää uutta vuotta and Thailand here we come! Tässäpä vielä hyvän mielen biisi kaikille (oikeesti tää on aika kamala, mutta liittyy asiaan...)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti