Damorove

Damorove
Damorove

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Metrorundi 23.8.2014Viime vuonna osallistuin kyseiseen tapahtumaan ekan kerran. Vaikka tapahtuma sinällään on sulaa hulluutta, pitäähän sinne mennä rymyämään mukaan. Ideana on, että joka toinen vuosi aloitetaan Vuosaaresta, joka toinen Mellunmäestä. Pysähdytään joka pysäkillä (skipataan kalasatama ja kulosaari) ja aina pysäkillä juodaan yksi. Toiset menevät baariin, mutta oman piheyteni takia olen ollut pussikaljalla. Koska kaksi skipataan, niin Sörnäisissä juodaan kolme.

Matkaan lähdetään aina noin klo 12, eli aloitetaan juominen. Päätin jo aiemmin, että jos ei tee mieli juoda, en juo. Hulluinta näissä reissuissa on se, että osallistujia saattaa olla likemmäs 70. Kaikki emme toki yhtäaikaa ole paikalla. Baareissa meinaa tulla melko ahdasta kun kaikki sinne yrittävät ängetä, joten hyvä vain, että meidän pieni porukka pihistelee ulkosalla.

Alkuilta meni oikein kivasti. Hauskaa oli ja kivahan se on hengailla ystävysten kanssa koko päivä. Loppuilta olikin toinen homma. Henkilökohtaiset asiat tuotiin esille ja tottakai ei-niin-pieni sanaharkka syntyi erään henkilön kanssa. Olin varmasti aika pain in the ass loppuillasta, joten pahoittelut siitä. Onneksi selvinpäin sunnuntaina saatiin sovittua asiat, ja nyt kaikki on ihan ok. Mukava reissu, vaikka viimeisillä pysäkeillä (Kamppi ja Ruoholahti) tuleekin oltua melko hyvässä laitamyötäisessä.

Paska reissu, mutta tulipahan tehtyä. Jännää on myös se, kuinka osa kavereista vain ''katoaa'' aka lähtevät kotiin. Mutta ei itse sitä huomaa. Hassua. Ens vuonna todennäköisesti uudelleen. Kiitos kaikille asianomaisille, jos satutte tätä lukemaan. Oli hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti