Damorove

Damorove
Damorove

lauantai 13. syyskuuta 2014

VapaapäiväPäätimme mieheni kanssa viettää laatuaikaa kahdestaan 1.9. Tämä tarkoittaa tietysti leffaa ja iiiisoa satsia poppareita! Vantaan Flamingossa on kiva käydä leffassa, varsinkin kun (ainakin viikolla) on tosi vähän porukkaa. Paikka on muutenkin rauhallinen ja todella siisti. Päätimme käydä katsomassa Magic In The Moonlightin. Olihan se vähän tyttöjen leffa, mutta Colin Firth on niin mainio näyttelijä, että halusin nähdä tämän.


Leffana ei mikään järisyttävän hyvä, mutta katsottava. Tuskin ostan omaksi, mutta kannatti se kerran nähdä. Ei jäänyt fiilistä, että rahat menivät hukkaan. Sitäpaitsi, Finnkinon popparit on niin parhaita (ja butter mauste), että ei ole koskaan turhaa ostaa niitä.
Leffan jälkeen vielä mietimme, jaksaisimmeko pelata Hohtogolfia. Jaksoimmehan me! Se oli tosi hauskaa, vaikkei mitään hurjan erityistä tämäkään. Kokeilemisen arvoinen kuitenkin. En suosittele menemään henkilön kanssa, joka on huono häviäjä. Meillä ei tätä ongelmaa tullut, mutta tympi se silti hävitä vain yhdellä lyönnillä...


Mutta suosittelen lämpimästi! Vähän erilaista viikonlopputekemistä. Kannattaa myös olla max 4 henkilöä, muuten tulee tosi tylsää odotella omaa vuoroa.

Kiva oli vapaapäivä. Toivottavasti leffaan pian uudelleen. Mmmm... Poppareita.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti