Damorove

Damorove
Damorove

torstai 18. syyskuuta 2014

Fuku

10.9 olin sopinut ihanan ystäväni Outin kanssa, että menemme syömään. Mikäs sen parempaa kuin mennä sushi buffetiin! Olin kuullut paljon hyvää Ravintola Fukusta, joten suuntasimme sinne. Lounasaikaan tämä melko pieni ravintola oli aika täynnä, joten ahtaudesta miinus. Ruuasta sitäkin suurempi plussa. Taivas sentään, miten herkullisia susheja oli tarjolla!

Sushit olivat todella tuoreita; näin itse kun niitä kiikutettiin kylmäkaapista lisää tarjolle. Laadullisesti myös esim kala ja kasvikset olivat todella tuoreita, ei mitenkään kumimaisia. Kala varsinkin, ah.. Riisi ei ollut yhtään kovaa tai koppuraista, vaan suussa sulavan pehmeää.

Mukavaa vaihtelua toi myös se, että jälkiruuaksi oli hedelmiä mm. kiiviä, appelsiinia, hunajamelonia ja cantaloupemelonia. Hinta ei ollut lounasaikaan paha, 13,5€/henkilö.

Illalla kävin vielä Marian läksiäisissä. Pitkään en viitsinyt olla, koska seuraavana aamuna oli töitä. Ihana oli nähdä Mariaa, ennen kuin hän lähtee vaihtoon Berliiniin, yhyy. Kaikenkaikkiaan todella ihana päivä, ystävyksiä paljon ja hyvä mieli koko päivän. Niin ja tietenkin hyvää ruokaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti