Damorove

Damorove
Damorove

perjantai 19. syyskuuta 2014

Lauantai-illan huuma: kavereita ja Moonsorrow

Kun kävin ystäväni Outin kanssa syömässä keskiviikkona (11pv) mietin kovasti, jaksanko lauantaina lähteä kuuntelemaan yhtä suosikkibändiäni. Vaikka tämän luenkin yhdeksi lemppareista, uusinta levyä en yksinkertaisesti ole saanut aikaiseksi/muistanut kuunnella. Lipun hinta ei ollut kuin 13,50€.. Ajattelin, että ostan lipun ja sitten katson mikä fiilis. Niin pieni hinta, ettei maailma kaadu, jos en aio mennä.

Lauantaina ensin oli vuorossa työt. Lauantai on siitä kiva, että työvuoro on lyhyt ja päivä menee tosi äkkiä. Töistä suuntasin Jaanan ja Turon luokse Helsingin puolelle. Heillä sitten otimme muutaman alkoholipitoisen juoman ennen keikkaa ja pelailimme. Tosi kivaa oli ja oli mukava olla vähän pienemmällä porukalla etkoilemassa (tottunut näihin minimi 20 henkilöä tapahtumiin.)


Sieltä suuntasimme keskustaan: osa keikalle Virgin Oiliin, osa kotiin. Olin nähnyt Moonsorrown viimeksi vuonna 2008, joten olihan niiden keikalle mukava päästä pitkästä aikaa. Plus kavereita keikalla oli niin paljon, että oli kiva nähdä kaikkia.

Keikka oli ihan mahtava! Soittivat tosi hyvän setin, ja muutaman kerran tuli oikein kylmät väreet. En katunut yhtään keikalle lähtöä. Hauskaa oli se, että olen niin hemmetin lyhyt (159cm), joten seisoin koko keikan ajan tuolilla. Sieltä oli muuten hyvät näkymät. Encoren aikana tulin alas tuolilta kipeiden jalkojen vuoksi. Onneksi olin muuten keikan seissyt sen päällä. Alas tultua huomasin kuinka en olisi nähnyt _yhtään mitään_.
Tässä kuva kun tulin alas tuolilta, eli näin paljon näin mitään..

Keikka kesti huimat pari tuntia. Aika väsy olo sen jälkeen, joten suuntasin nokan kohti bussia ja valuin kotia kohti. Sunnuntaina pitikin nousta töihin. Onneksi päivä meni todella nopeasti. Kotiin päästyä siivosin pari tuntia, laitoin ruokaa ja alkoi kummasti jälleen väsyttää. Minua ja miestäni alkoi sen verran väsyttää, että hyvissä ajoin nukkumaan ja aamulla töihin. Onneksi tuli nukuttua hyvin huonosti nukutun viikonlopun jälkeen.

Tänään otamme miehen kanssa suunnan kohti Pohjois-Pohjanmaata. Menemme minun vanhempien luokse, josta sitten lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti