Damorove

Damorove
Damorove

perjantai 10. lokakuuta 2014

Syömistä, kuvat mukana!

Pientä hiljaiseloa on ollut blogin puolella. Ei ole tapahtunut mitään erityistä. Töitä, töitä ja töitä, sekä olen nauttinut mieheni ja kissojeni seurasta. Kävimme kyllä katselemassa lintuja, josta kirjoitan varmasti erikseen. Lintuja on älyttömän kiva bongata ja kuvata! Mutta sitten tämän viikon kuulumisiin:

8.10 vihdoin pääsin ystäväni Hannan kanssa ulos syömään. Olin pitkin kesää jo halunnut tytskyä nähdä, mutta omien kiireidemme takia en muistanut edes tärskyjä ehdotella. Vihdoin saatiin päivä lukkoon.

Päätimme käydä kokeilemassa Woolshed Bar & Grill ravintolan; tämäkin oli yksi niistä ravintoloista, jotka olivat mukana HelsinkiSyö! -kamppiksessa. Harmiksemme 10€ burgeritarjoukset alkoivat vasta lounasajan jälkeen eli klo 14 eteenpäin. Onneksemme lounasaikana sai tehdä itse burgereita buffet tyyliin hintaan 9,70€ sisältäen veden ja kahvin!

Oma burgerini oli vähän ''laiha''. Tiesin meneväni Stokkan hulluille päiville ostamaan kaaameat määrät hyväskää, joten halusin vähän yrittää kompensoida ruokaani kevyemmäksi, joten jätin kokonaan hampparin sämpylät pois. Otin paljon salaattia, ananasta, vesimelonia, ranskalaisia ja pihvin juustolla. Tosi maukas ruoka oli, voisin helposti mennä uudelleen syömään. Viihtyisä paikka, eikä ainakaan ollut ruuhkaa. Pisteet siitä!

Oli ihana käydä syömässä ja vaihtamassa kuulumisia. Kyllä kummasti ystävien seura vain piristää, voi että.. Pitäisi muistaa nähdä useammin, mutta näissä on aina nämä (teko)syyt: töitä, ei jaksa, koulua, pitkä välimatka jne. Ja nuo siis ovat minun puolelta. Harmittaa vähän, että välillä jää yhteydenpito niin vähälle, mutta täytyy omaa päätä/kroppaa kuunnella, että jaksaa.

Päivittelen lisää erikseen Hullujen päivien löydöistä. Tsau!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti