Damorove

Damorove
Damorove

torstai 2. huhtikuuta 2015

Hullut päivät

Häläpäti hämmää. Taas nää hullut päivät tuli Stokkalle, joten pitihän siellä käydä löytöjä tekemässä. Ruokapuolelta perus suklaata mukaan ja maustepurkkeja, muuten ei oikein mainitsemisenarvoisia juttuja löytynyt. Tässä kuitenkin muutama tärppi jotka löysin sielä, ja joista olen erittäin iloinen.

Ensimmäisenä nämä iki-ihanat Nike Free -kengät. Jokainen joka tietää Niken hinnat, tietää, että 79,90€ näistä kengistä ei ole paha hinta. Nyt olen ehtinyt jo pari kertaa kokeilemaankin näitä! Täytyy sanoa, että jalkapohjat huutaa halleluujaa. Lähinnä siksi, etten tiennyt kuinka paljon käyttämättömiä lihaksia jalkapohjissa voikaan olla. Mutta superkevyet, ihanat, nätitkin kuin mitkä... Kovasti yritin etsiä jotain kuvaa (ja hintaa) noista Niken kengistä, mutta tuloksetta. No parempi onni toisella kertaa.
Kehua voisin vaikka kuinka. Hyvät niin jumppaan kuin salillekin. Hauska myös huomata kuinka olen näistä väreistä niin innostunut.. Ostin tässä Citymarketista myöskin tarjouksesta Karhun aktiivisuusrannekkeen ja juurikin pinkki tämäkin. Super söpöjä ja hieman piristystä arkeen ja salille. Onneksi en jaksa ostaa enää pelkkää synkistelymustaa. Jee. Mutta ihanat kengät, jotka miettivät näitä ihan-kuin-kävelisi-paljain-jaloin-kenkiä, suosittelen kyllä näitä. Ainoa huomio on se, että kantavaimennus on olematon, joten ei ehkä kannata steppiin mennä tai hirmupainoilla prässiä tehdä. (Mun jalat kipeytyy tosi helposti ja huomasin, ettei ehkä paras mahdollinen ratkaisu ollut 140kg prässin kanssa...)
Toisen löydöksen tein kosmetiikkapuolelta. Meillä on perheessä yleinen vitsi Late Lampaasta, ja auta armias kun löysin siihen liittyvän Tangle Teezerin! Voi sitä onnen päivää. Minulla on jo todella hyvä harja nimeltä The Wet Brush. Pitkille hiuksille aivan loistava. Avaa takut kuin takut, on hellävarainen hiuspohjalle ja katkoo hiuksia huomattavasti vähemmän (käytössä ollut kohta pari vuotta, joten kokemusta on.) Kuitenkin tästä harjasta alkoivat nuo nupit irtoilemaan, joten nyt sen käyttö välillä voi olla hieman kivuliasta. Eli Late harja tuli kuin tilauksesta nenäni eteen! Hinta oli 14,95€, eli en kokenut tätäkään mitenkään pahaksi.

(PS. jos olet kiinnostunut kokeilemaant tuota Wet Brush -harjaa, suosittelen tilaamaan sen E-baysta. Suomessa näitä ei taida myydä tavaratalot, ainoastaan jotkut kampaamot, jotka ovat erikseen ottaneet nämä valikoimiin myyntiin. Mutta loistoharja takkuuntuville hiuksille, suosittelen!)

Tätä en ostanut, mutta oli muutenvain kiva löytö; Muumi aiheinen reseptikirja. Kannessa vieläpä Muumimamma - ehkä maailman söpöin kirja! Kirja oli muuten tyhjä, mutta sisälsi välilehdet, joissa oli esim liharuuat, kalaruuat, leivonnaiset jne. Tosi ihana kirja, mutta melko kallis. Muistaakseni hinta oli jotain 25€ luokkaa. Äitini on joskus ostanut minulle reseptikirjan (nimenomaan tyhjän), joten tunnearvon vuoksi haluan käyttää sitä, enkä hylätä tämän ihanuuden tähden. Nyyh, sou pritti...

 

Tässäpä oli kaikki mitä kivaa sieltä löytyi, muuten ei mitään kummallista. Hyvää kuuluu ja kiirastorstai yönä lähdemme mieheni ja isäni kanssa ajamaan kotia kohti. Pohjois-Pohjanmaa kutsuu eli siellä vietämme pääsiäisen. Loppuun vielä ihana kuva mieheni perheen koirasta Hetasta. Heta tykkää olla autossa ja on niin ihana seurakoira. Hetsu on mahtava koira ja tuntuu välillä olevan paljon enemmän kuin koira! Huomenna julkaisen vielä lyhyen päivityksen pääsiäisjutuista. Mukavaa kiirastorstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti