Damorove

Damorove
Damorove

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Katy Perry

Mieheni on Katy Perryn suuri fani. Ajattelin lokakuussa, että mikäs sen parempi lahja hänelle kuin liput tämän upean naisen konserttiin. Kappas, vieläpä Suomeenkin tulossa keikkailemaan - ensimmäistä kertaa! Lippujen hinnat olivat melko suolaiset, mutta kyllä tiesin sen olevan sen arvoista. Olen malttamaton lahjojen kanssa ja halusin antaa lahjan hänelle melkein heti. Kyllä oli mies tyytyväinen.

 No sitten alkoi se pitkä kuumottava odottaminen. Liput annoin lokakuussa ja keikka maaliskuussa.. Huhhu pitkä väli. Jestas sentään aika menee äkkiä, nimittäin keikka oli viime keskiviikkona 18.3. Osasimme molemmat odottaa, että konsertti tulee olemaan upea, mutta että näin upea? En osannut aavistaa mitään näin hienoa.
Kaikki istuivat paikoillaan jännittyneinä, mitähän tulevan pitää. Yhtäkkiä valot menivät pois päältä ja alkoi kuulua erilaista taustamusiikkia. Ekaa biisiä ei vielä pystynyt päättelemään. Pikkuhiljaa yleisö alkoi jo suorastaan vaatia tähden näkemistä. Ensin tuli taustatanssijoita egyptiläistyylisissä asuissa. Tanssi oli hienoa, mutta missä päätähti!? Ensimmäinen biisi alkoi muodostua: Roar - kylmät väreet tulevat vieläkin kun muistelen hetkeä. Kappale alkaa ja jättimäisen pyramidin keskeltä ilmestyy itse kaunotar - Katy Perry.

Eihän tämä oikein keikasta/konsertista edes mennyt, pikemminkin kyseessä oli jo show. Valot olivat mahtavat, paljon erilaisia efektejä, jättimäisiä figuureita, upeita puvustuksia, liikkuvia paloja lavalla, köysitaitelua ilmassa.. Huhhu olipas se.. Se oli upeaa. En meinaa edes muistaa mitä kaikkea tapahtui, koska siellä tapahtui niin paljon.

Se tuli huomattua, että Perry käytti paljon erilaisia teemoja. Alussa oli tosiaan Egypti/pyramidit, tämän jälkeen vaihtui teema moneen kertaan, kerran kesäteemainen, välissä hän pukeutui myös kissapukuun ja lopussa hän oli supersankari. Viimeinen biisi jäi myöskin mieleen, se oli Firework. Ooh kun tämä biisi kruunasi koko illan.

Täytyy sanoa myös se, että Katy Perry nousi arvostuslistallani korkeammalle. Hän nimittäin keräili fanien kylttejä talteen (ihan sama vaikka heittäisi ne heti pois, mutta keräsi silti), ei siis kaikilta, mutta jonkun 10 ainakin. Hän pyysi muutaman fanin lavalle hänen kanssaan. Plus hän tuntui vilpittömästi tykkäävän hänen faneistaan ja arvostavan heitä.

Myöskin suuren suuren SUUREN plussan Perry saa siitä, että vaikka biisit tulivat playbackina, hän lauloi kuuluvasti myös omalla ihanalla äänellään. Ja tämä nainen päräytti kolme biisiä akustisesti ja kahdessa soitti kitaraa itse.. Oli todella kiva huomata kuinka taitava laulaja hän on omalla äänellään, eikä pelkästään levyllä.

Oi että.. Ensi kerralla mennään varmasti katsomaan Katya uudelleen, mutta Vippiaitioon! On hän niin ihana nainen..


Olen vieläkin fiiliksissä, keikka oli kuitenkin niin upea.. Ei voi sanoa muuta kuin WAU, vaikka aika vähän olen hänen musiikkia kuunnellut. Tästä eteenpäin kuuntelen varmasti ilolla ja enemmän. Ei muutakuin kivaa päivää muillekin! Ps pahoittelen kuvien laatua: KKK (kaukaa kuvattu kännykällä..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti