Damorove

Damorove
Damorove

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Hiusten värjäys, viimeinen osa ja room escape

Vihdoin ja viimein sain tehtyä sen kaipaamani värinpoiston latvaan uudelleen. Täytyy myöntää, että tämä B4 colour remover oli ällistyttävän hyvä! Väri tasottui ja kirkastui, ja nyt sain sitä kammottavaa ruskena/vihreän sekaista pois. (Tilasin oman B4 värinpoiston ebaysta, ja käytin tätä extra strenght -voimakkuutta. Jos on tummat, suosittelen ehdottomasti tätä.)

Miksi ylipäätään pakotin itseni värjäämään? Serkkuni lapsen ristiäiset ovat sunnuntaina, joten halusin saada tukan kuntoon ennen sitä. Ja ehdin pestä hiukset kerran ennen ristiäisiä, joten värien rajat ehtii häipyä. Minulla oli myös tyvikasvua, joten hyvä oli värjätä koko nuppi kerralla. Ahdisti ja hankalaahan se oli, mutta valmista tuli. Latvaan en vieläkään ole täysin tyytyväinen, mutta mielummin tätä katselee kuin sitä homevihreää.

Olen iloinen, että tämä projekti on vihdoin ohi. En olisi jaksanut yhtään värkätä enempää tätä ja tämänkin homman siirsin tammikuulta... no voittajan on helppo hymyillä, jee. Pakko muuten kertoa: meidän kerrostalo lämmitetään öljyllä aka myös öljy lämmittää veden. Eilen kun värjäsin hiuksia, lämmin vesi alkoi loppua! Oli aika kamala käydä viileässä suihkussa, mutta onneksi se ei ollut täysin kylmää. Hrr inhottavaa.
Ja koska öljy loppui, nyt meidän kämppä on myös kylmä. Onneksi sentään voi nukkua lähekkäin, ettei tule kuuma, hehe.
Uutta tukkaa auringonvalossa. Meee like it!

Eilen kävimme kavereiden kanssa myös Room escape - insideout peliä pelailemassa Kalliossa. Peli oli tosi kiva, mutta tunnin kokonaisajasta, tuhlasimme yhteen tehtävään 40min. Harmitti tosi paljon, koska muuten olisimme selvittäneet todennäköisesti koko homman. Mutta suosittelen kokeilemaan, peli on tosi kiva ja hauskaa ajanvietettä! Aika tyyristä kylläkin (30€/nenä), mutta oli kyllä sen arvoista.

Viikonloppuna: salia, töitä ja serkun lapsen ristiäiset. Ensi viikolla: pari vapaata, muuten tulee 8pv työputki, puuuuh, mutta keskiviikkona KATY PERRYN konsertti!! Huippua. Lisää fiiliksiä taas myöhemmi, tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti