Damorove

Damorove
Damorove

torstai 10. huhtikuuta 2014

Mökkeilyä ja susheilua

Kuten uhosinkin, pientä infoa tulee möksäbileistä. Nämä pippalot olivat minulle ensimmäiset tällä porukalla ja myöskin ekat mökkibileet ikinä! Yleensä Marjut kutsuu mökille vain pienen porukan ja olin erittäin otettu, että tällä kertaa minutkin kutsuttiin. Huikeeta!

Lähdimme puolen päivän jälkeen ajelemaan kohti Someroa. Meitä oli 4 henkilöä aina ilta kuuteen asti, kunnes vieraita alkoi saapua. Söimme, neiteilimme ja hieman maistelimme olutta ennen muiden tuloa. Kun porukkaa tuli, juhlat alkoivat lähes samantien.
Tämä pikku merirosvo aiheutti hyvin paljon naurua ja hämmennystä. Kutsuimme häntä Magyarin vartijaksi.
Ilta kului hyvin juoden, pelaten erinäisiä pelejä, saunoen ja tohdittiinpa jopa pulahtamaan järveen! Oli pirun kylmää vettä hrr.. Ja jääpaloja, koska vesi ei ollut edes kokonaan sula. Mitäpä hyvä ilta olisi ilman Robinia ja karaokea? Toiset yrittivät nukkua, mutta mehän hieman lauloimme Boomkahia..
Oli kyllä hurjan hauska reissu. Otan mielelläni uusiksi, jos vain saan kutsun uudelleen! Kuvassa aivan ihana Leevi koiruus, joka on 11vkoa vanha. Hyvin hyvin suloinen tapaus.

Mökkeilyt mökkeiltiin, ja oli aika palata kotiin ja valmistautua sunnuntain töihin. Päätin sunnuntaina töiden jälkeen, että teen vielä sushia.
Ostin tuollaisen Pirkka -sushipaketin. Todella kätevä aloituspakkaus ja selkeät ohjeet. Hintaa paketilla alle 10€. Tuossa näkyy täytteenä tonnikalaa, jossa on hieman majoneesia mukana ja porkkanaa. Yllättävän hankalia nämä kalakääryleet olivat! Laitoin ekalla kerralla aivan liikaa riisiä ja koko pötkö ei mennyt edes kiinni.
Eka erä oli niin ruma, etten kehdannut ottaa kuvia. Tässä näkyy valmiita parempia susheja. Eihän nuo mitään hienoimpia ole, mutta täytyy sanoa, että oli hyvää! Toiseen täytteeseen laitoin kylmäsavukirjolohta ja paprikaa. Kannattaa tehdä kotona sushia!

Ens kerralla palaan ruokajuttuihin, siihen asti moimoimoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti