Damorove

Damorove
Damorove

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Hyvä ruoka maistuu aina hyvälle

Hyvän oivalluksen olen lainannut lastenohjelmasta "ketunleipää", jota esitettiin aikoinaan pikku 2 yhteydessä. Sanonta on oivallinen ja niin totta. Hyvästä ruuasta kun on puhe, haluan jakaa minun ohjeeni teidän kanssa.

Ensimmäistä kertaa elämässä tein enchiladoja. Katselin sinkkuelämää ja siinä tehtiin tätä ruokaa. Hirmuisen inspiksen saattelemana hommasin ainekset ja päätin itsekin tehdä.
Lyhykäisyydessään homma menee näin: paista jauhelihaa (400-500g) pannulla, lisää sipulia maun mukaan (itse laitoin yhden hurjan ison). Tämän jälkeen mausteet (chiliä, pippuria, suolaa, cayannepippuria) ja itse laitoin 400g tomaattimurskaa (pirkan luomu tomaattimurska parasta!)
Ota tortillalevyjä ja iso uunivuoka esille. Täytä tortillat ja pyöritä jokainen kiinni. Asettele täytetyt tortillat vierekkäin (mulla mahtu tohon Ikean vuokaan 6kpl.) Kaada päälle 1prk ruokakermaa ja sen päälle juustoraastetta. Koko komeus uuniin 200-225 astetta riippuen uunista ja joku 10min vähän reilu, että juusto on kullanruskea. Oli herkkua, kokeilkaa!
Nam nam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti