Damorove

Damorove
Damorove

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Haastejuttuja

Halusin tämän tehdä muutenvaan, joten idean otin Marjutin blogista. En tunne kuin yhden bloggaajan Marjutin lisäksi, joten haastan 11 sijasta yhden, ja haaste menee Rosalle.

Ps: sori en jaksa laittaa kuvia tähän postailuun.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Sinun pitää haastaa 11 bloggaajaa.
5. Sinun tulee kertoa, kenet olet haastanut.
6. Kerro kuka sinut haastoi. Ei takaisin haastamisia.

1. Olen super Disney/lastenohjelmien/piirrettyjen fani! Ja nimenomaan nämä hieman vanhemmat elokuvat ja sarjat ovat niitä lemppareita. Ehdottomia suosikkeja vieläkin ovat esim Leijonakuningas, Pocahontas, Ankronikka ja Vili Vilperi.
2. Olen varmaan neuroottisin ihminen kenet tiedän. Samaa sanovat kaverini. Esimerkiksi käsienpesussa on oma rutiini, pitkien sukkien resori täytyy olla käännettynä, ettei jää painaumaa, pyykit laitan tietyllä tapaa kuivumaan ja päivävaatteilla ei saa mennä lähellekkään sänkyä ja lakanoita, jos päiväpeitto ei ole paikallaan. Tiedän, olen aika hömppä.. Ja tuossa oli vain murto-osa.
3. Pelkään järjettömän paljon eläimiksi/hahmoiksi pukeutuneita ihmisiä. Pahin on McDonald'sin se pelle. Ai juma, että ne on pelottavia! Joulupukki on ainoa, jota siedän. Muuten jos näitä tulee jossain vastaan, pyrin kiertämään nämä kaukaa, enkä halua heiltä mitään, vaikka tarjoaisivat suklaalevyn.
4. En pidä shoppailusta. Kengät ovat intohimoni, mutta niitäkään en osta juuri koskaan. Ahdistun sovittamisesta ja siitä kuumuudesta ja hiusten sähköisyydestä, mikä siitä seuraa. Vihaan kierrellä ja pyöriä vaatekaupoissa ja kyllästyn todella nopeasti...
5. ... Ja edellinen oli hyvä aasinsilta tähän kohtaan; olen suht ''järkevä'' kuluttaja. En osta oikeastaan mitään harkitsematta, vaan aina on tasan tarkkaan tiedossa, mitä olen hakemassa. Ruuan kanssa saatan tehdä poikkeuksen ja ostan esimerkiksi enemmän omenoita kuin jaksan syödä.
6. Vanhempani ja siskoni kutsuvat minua Nasuksi. Tarina: katsoin pienenä mörkömuumi -jaksoa, ja yhtäkkiä menin huoneestani nurkan taakse piiloon. Äiti kysyi mitä oikein teen ja totesin, että siellä on mörkö ja pelottaa. Kerran muistelimme tätä porukalla ollessamme kotona ja äiti totesi, että olin kuin Nalle Puhista tuttu Nasu: pieni, pelokas ja symppis. Tällä nimellä minua on kutsuttu jo varmaankin likemmäs 10 vuotta.
7. En ole koskaan murtanut mitään paikkaa. Ainoastaan hiusmurtuma on ollut pari kertaa sormen nivelessä, mutta muuten ei ole ollut murtumia, sijoiltaan mennyt olkapää tms. (koputetaan puuta..)
8. Parhaat asiat minussa (ulkoisesti) ovat mielestäni silmät ja sääret. Muuten olen melko kriittinen itseni suhteen, mutta näistä pidän itsessäni paljon!
9. Rakastan ruokaa. Ja syömistä. Ja syömätöntä ruokaa. Nam <3 Ainoa asia oikeastaan mistä en pidä on hernekeitto, maksalaatikko, kaaliruuat, marsipaani, liköörikarkit ja simpukat. Muuten oikeastaan pidän lähes kaikesta.
10. Kumpi: suklaa vai salmiakki ja minä olen suklaa ihmisiä. Rakastan suklaata.. Mmmmm <3
11. Odotan kovasti päivää, kun saan hommattua oman asunnon. Minulle juuri laitettiin asuntosäästötili ja toivon mukaan parin vuoden päästä pääsisin tätä ihanuutta etsimään.
 

11 kysymystä haastajalta:

1. Mitä bändiä tai artistia olet fanittanut sellaisella volyymillä, että kaikki oheiskrääsä oli saatava ja oman huoneen seinillä julisteet toimittivat tapetin virkaa?
- Spice Girls. Lyhyesti ja ytimekkäästi. Tätä fanitettiin siskon kanssa niin paljon, että nauhotettiin VHS:lle jokainen haastattelu, joka telkkarista tuli, kaikki spaissari barbiet on omistuksessa, julisteita, keräilyvalokuvia...
2. Nykyinen bändien top 3?
- Mokoma, Eluveitie ja heitetään vikaksi vaikkapa Eppu Normaali.
3. Onko sinulla sisaruksia? Jos on, millaiset välit teillä on? Jos ei, oletko joskus sellaista kaivannut?
- Onhan minulla, maailman paras sisko. Meillä on aivan huikeat välit. Olemme parhaat kaverukset. Sis <3
4. Kuitenkin lapsuusvuosilta on tähän päivään mukana kulkenut joku ihana söpö (mahdollisesti runnellun näköinen) lelu, mikä?
- Pidempiaikainen ystävykseni on pikkuinen Nasu, jonka otin mm mukaani Thaimaan reissuun. En tämän kanssa nuku, mutta se on hyvä ystävä ja telkkaripöydällä katselee minua joka päivä.
5. Mikä on nykyinen ammattisi (/opiskelupaikkasi) ja toiveammattisi?
- Ammatiltani olen kosmetologi-parturi-kampaaja. Oikeastaan, tämä on minun toiveammattini. Toivon mukaan joku päivä vaan nousen hieman ylemmäksi ja pääsisin esimerkiksi kosmetiikkamyynnin myymäläpäälliköksi/kenttäpäälliköksi/joksikin vielä suuremmaksi!
6. Oletko koskaan joutunut läheltä piti-tilanteeseen niin, että elämä vilahti silmissä? Mitä tapahtui?
- Muutaman kerran lasketellessa olen kaatunut tosi pahasti (säikähdyksellä silloinkin selvitty.) Eli ei oikeastaan mitään pahempaa ole koskaan käynyt.
7. Elämäsi onnellisin päivä? Tai hetki. Tai elämänvaihe. Tms, mihin ikinä onkaan helpoin vastata.
- Jaa-a.. Mahtavia hetkiä on muutamia. Thaimaassa oli ihana olla, siellä mielenrauhan mukaan ja se oli tosi jees. Valmistuin parturi-kampaajaksi, sekin jees. Valmistuin ylioppilaaksi ja kosmetologiksi, sekin jees.. Ajokortti. Ei mitään suurempia. Muokkaan tätä vastausta sitten joskus jos pääsen kihloihin!
8. Missä maissa olet vieraillut? Mikä niistä oli suosikkisi ja minkä takia?
- Ruotsi, Viro (ja täällä olen ollut kerran 9v ikäisenä, eli laivahommat kokematta!), Englanti, Kypros, Kreikka ja Thaimaa + olen käynyt seuraavissa maissa lentokentällä: Hollanti, Ranska ja Malesia. Thaimaa on varmaan kaikista paras: lämpimin, halvin, pisin reissu ja paras ilmasto. Nautin kovasti.
9. Oletko kokenut ahaa-elämyksiä jostakin bloggaajasta pelkästään hänen tekstiensä perusteella; tämän kanssa varmasti tultaisiin toimeen tai tämä olisi mielenkiintoista tavata tai odotatko jonkun päivityksiä yli muiden? Nyt jos koskaan on aika tulla kaapista ulos!
- Oikeastaan Marjutin blogia luin silloin jo, kun emme tienneet toisiamme kunnolla. Ja mielipiteeni vahvistui: ihana tytyy <3
10. Edustatko mitään vähemmistöjä? Vasenkätisyys? Punavihersokeus? Seksuaalinen suuntautuminen? Lukihäiriö? Oletko monogaaminen tai nudisti? Mitä tahansa!
- Enpä oikeastaan, sad..
11. Mitä odotat tulevalta kesältä eniten, ovatko suunnitelmat jo selvillä?
- Nummirock on aika vahva, muutkin festarit jees. Toki myös lämmintä, grillailua, ystäviä jne!11 kysymystä haastetulle:

1. Mitä ruokaa ja/tai ruoka-ainetta et voi sietää? Entä juomaa (alkoholikin lasketaan..)?
2. Mikä on lempi vuodenaikasi? Mistä asiasta/asioista pidät eniten tässä vuodenajassa?
3. Jos saisit asua missä päin maailmaa tahansa, missä haluaisit asua ja miksi?
4. Mikä on lemppari artisti/bändi tällä hetkellä? Jos et osaa valita yhtä, kerro pari.
5. Mitä väriä vihaat sisustuksessa/päälläsi/missä tahansa?
6. Jos saisit nyt 100 000€, mitä tekisit rahoilla?
7. Onko sinulla jotain/jokin outo tapa, jota toistat arkisissa rutiineissa (liittyen esim siivoukseen, pukeutumiseen, netissä surffailuun...)?
8. Kauanko sinulla menee laittautumiseen, jos lähdet ulos? Oli kyse bilettämisestä tai töihin menosta, vai onko näilläkin eroa?
9. Haluatko joskus naimisiin? Ja jos joo millaiset juhlat haluat (= isot, kirkkohäät, prameat, paljon vieraita, isot polttarit ymsyms?)
10. Mikä on ärsyttävin ihmisryhmä/aate/pukeutumistyyli/piirre ihmisissä, mitä et voi sietää?
11. Mikä on unelmatyösi?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti