Damorove

Damorove
Damorove

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Työtä ja Helsinki

Perjantai ja lauantai meni mukavasti (ja nopeasti) töissä. Kivaa välillä tienata rahaakin, koska en saanut palkkaa koko tammikuun aikana loman takia.
Nyt tuo punainen hiusvärikin näkyy kivasti. Oli pakko ottaa joku hassu kuva tauolla ja tämmöstä sitten.

Lauantaina töiden jälkeen otin suunnan kohti Helsinkiä ja kaverin tupareita. Oli tosi kiva nähdä kavereita pitkästä aikaa ja oli meillä kyllä lystiä!
Minä ja ihania ystävyksiä. Ilta meni aika perinteisen kaavan mukaan: aloittelut ja puoliltaöin baariin. Vähän ennen baaria jotkut suuntasivat jo kotiin ja lähes loput oltiin pilkkuun asti.
En ole tässä porukassa pyörinyt vielä kauan, mutta vastaanotto ollut sitäkin kivempi. On mukavaa, kun on kaveriporukka, johon tuntee kuuluvansa ja muut hyväksyvät toisensa juuri sellaisena kuin on.

En tännekään ole ehtinyt kertoa, että muutan Tampereelta pois. Sain työpaikan ja asunnon Vantaalta alle viikossa ja oikeastaan täysin tuurilla. Olen innoissani muutosta ja varmaan päivittelen aiheeseen liittyen lähiaikoina. Tämä oli vähän tynkäpäivitys, mutta välillä näin. Huomenna tärkeä päivä: hiusalan näyttö, joten kohta unta. Hyvää yötä!
Yksi väsynyt matkustaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti