Damorove

Damorove
Damorove

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Hiusten värjäämistäEli vuosi sitten värjäiltiin tukkaa uuteen uskoon, tammikuussa iski kyllästyminen ja päätin vaihtaa vähän väriä. Olin jo vuosi sitten haaveillut sini-turkoosista väristä ja nyt päätin toteuttaa sen. Aluksi halusin tietenkin värjätä tyvikasvun piiloon, jotta muukin tukka näyttäisi vähän järkevämmälle.

Tyvikasvun värjäys, latva koskematon.
Kuvassa tyvi värjättynä ja latvaan yksi värinpoisto.

Elikkä punaiset raidat piiloon ja latvaan vaalennus. Tavoitteena oli siis turkoosin/sinisen/jotain-sinne-päin-väri latvaan. Hiukseni ovat todella lasimaiset, joten värinpoisto tulisi olemaan aika työläs .Näin työlääksi en sitä kuitenkaan mieltänyt... Kuvan tuotteet: Lorealin värinpoisto, Crazy colorin Lime Twist ja Star Gazerin Coral Blue. Näin työlääksi en sitä kuitenkaan mieltänyt.


Koska tukkuun en enää päässyt, oli pakko tyytyä jämävaalennusjauheeseen, jota oli kotona, ja kaupan värinpoistoihin. Sormet ristissä toivoin, ettei kaikki tukka tippuisi päästä, kun lähden tätä vaalentamaan. Mitä vielä? Hiukset menivät hieman karkeiksi, väriä ei lähtenyt senkään vertaa.. Kuten kuvissa näkyy, värinpoisto oli lähes yhtä tyhjän kanssa tähän tukkaan. Huom, jos et tiedä mitä teet, älä missään nimessä värjää näin tieheään (2vko sisällä) hiuksia, kuin minä värjäsin.

Latva toisen värinpoiston jälkeen.
Latva kolmannen värinpoiston jälkeen.
Kuten kuvissa näkyy, aika köyhää, että kolmen värinpoiston jälkeen tulos on vieläkin noin tumma. Noh olisi pitänyt olla ammattivehkeet, mutta ei niin ei joten näillä mentiin. Luojan kiitos hiukset eivät menneet huonoon kuntoon, vaikka teinkin näin monta värinpoistoa.

Viidennen vaalennuksen jälkeen.

Aloin luopua jo toivosta, mutta kokeilin kuitenkin vielä kerran - värjäsin omalla vaalennusjauhejämällä latvan vieeeeeelä kerran. Viidennellä kerralla vaaleus oli ihan siedettävä ja päätin, että nyt nykäisen värin tähän päälle, tuli mitä tuli.

Mielestäni lopputuloksesta tuli kaunis. Jouduin värjäämään latvaa aika monesti, että sain peiteltyä keltaisia/punertavia kohtia. Mutta tykkään uudesta tyylistä todella paljon, ja aion tämän jonkun aikaa pitää. Toki latvaan kuluu tuota sinistä niin pirusti, että tuskin kauhean kauaa tätäkään jaksa. Toiveena on jossain vaiheessa alkaa kasvattaa omaa hiustenväriä takaisin..

Nämä kuvat ovat tammikuun alusta, 6. päivän jälkeen otettuja. Nyt en ole värjännyt latvaa noin 3 viikkoon millään ja tyvikin alkaa jo paistamaan. Väri on oikein kaunis hieman rusehtavan homeisen vihreähkö (ei se oikeasti niin ruman värinene ole...) Tavoitteena olisi nyt värjäilläkin latvaa uudestaan.

Kaverini päätti tehdä värinpoistoa omaan tukkaansa, ja kehui kovasti B4 Colour remover värinpoistoa. Tänään laitoin tilauksen Ebaysta menemään, joten kun saan tuon värinpoiston käsiini, teen latvaan vielä yhden värinpoiston, ja sitten uusi upea sinisen/Lime Twistin sekoitus. Laitan kuvia tästä kunhan vain saan värjättyä lettiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti