Damorove

Damorove
Damorove

lauantai 20. joulukuuta 2014

Tampereen reissu

Kävin hyvin hyvin pikaisesti Tren suunnalla; tulin 8 pv ja lähdin 9pv. Halusin nähdä ystävääni sekä jo 10,5kk vanhaa kummipoikaa! Aivan mieletön miten äkkiä aika on mennyt, ja maaliskuun jälkeen en ollut käynyt Tampereella kertaakaan. Oli todella hauska käydä vanhoilla kotihuudeilla. Muistin miten kiva kaupunki Tampere onkaan!
 Halusin nopeasti pyörähtää vanhalla työpaikalla, sekä käväistä myös entisessä harjoittelupaikassa. Oli tosi kiva nähdä tuttuja kasvoja ja vaihtaa kuulumisia.
Rosan kanssa kävimme syömässä samaisessa sushi paikassa, josta kerroin viime helmikuun postauksessa. Oli kyllä jälleen hyvää ja lounasaikaan hinta 12,50€. Ei ollenkaan paha.
Oli todella virkistävää vaihtaa kuulumisia kerrankin pitkään ja kunnolla. Niin rentouttava reissu oli että huhhu. Aivan valloittava poika on pienestä kummipojasta kasvanut ja hyvät naurut sai katsellessaan hänen touhuja. Oli aika kivaa myös syöttää ja hyppyyttää ja kaikkea tehdä pikkuherran kanssa. Ihana poika ei voi muuta sanoa.
Ooh nää tossut oli jotai niin hyvyyttä... Haluun samanlaiset sisätöppöset.
Halusin käydä edes pikaisesti, koska tiesin että nyt alkaa töissä kamala joulukiire. Yllätys yllätys olen ollut 9.12 jälkeen vapaalla kaksi päivää. Se ei onneksi haittaa, onneksi aika kuluu kuin siivillä.
Minä ja iiiiso pikkumies. Sydäntenmurskaaja <3
Pienen flussan sain jostain päin maailmaa, joten kerron seuraavaksi maailman parhaasta flunssajuomasta. Ohjeen opin työharjoittelussa vuosi sitten.
Tässä pikaiset kuulumiset, yritän kirjoittaa vielä pari postausta ennen joulua.  Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti