Damorove

Damorove
Damorove

maanantai 24. marraskuuta 2014

Teatteri, kummit ja syömistä

Vuosi sitten Tampereella, lähes ekstempore sovin kummieni kanssa, että lähdetään teatteriin. Ja mehän menimme.  Kävimme katsomassa 'Addams family' musikaalin TTT:ssa. Esitys oli huiman hyvä ja tykkäsin kovasti esityksestä. Olen aina tykännyt teatterista, mutta käynyt ihan liian harvoin.

Kerroin tästä mahtavasta illasta miehelleni. Mietin; miksi ei otettaisi neljästään uusiksi? Toki eri kaupunki ja vähän pidemmällä kaavalla jos vain mahdollista. Seuraavana päivänä soitto kummitustädille, kerroin ideasta ja sain molemmilta kummeilta myöntävän vastauksen. Olin etsinyt mielenkiintoisia näytelmiä ja silmiin pisti 'vielä ehtii'. Näyttelijät sen verran hyviä, joten tuskin esityskään on kamalan huono. Vihdoin tämä ilta koitti 24.11.

Aluksi sovimme treffit Hakaniemeen ympyrätalon Rossoon. Tilasin kanaa ja vuohenjuustoa, sekä jälkkäriksi suklaakakkua. Ruoka oli ihan jees, mutta ei tuo Rosso mitään wau elämystä oikein koskaan ole minussa herättänyt. Mutta kokemushan se tärkeämpi on.

Ruuan jälkeen suuntasimme teatteriin. Odotin esitystä innolla: enkä turhaan. Näytelmä oli törkeän hyvä!!! Milloin tahansa voisin mennä katsomaan Ulla Tapanista ja Leena Uotilaa uudelleen. Kokonaisuudessaan ilta oli todella onnistunut ja oli hurjan kivaa.

Pienen lahjankin sain kummeilta; villasukat, jotka olivat täynnä toinen karkkia ja toinen suklaata. Huippu ilta, milloin vain uusiksi!

Ps. Kannattaa käydä teatterissa,  näyttelijäsuoritukset ovat huimia ja ihan erilaista kuin vaikka leffassa käynti.

Ja tältä näytin, kun lähdimme iiltaa viettämään jeejee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti