Damorove

Damorove
Damorove

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Pulled pork

Kaverini on jaksanut hehkuttaa kyseistä ruokaa niin kauan, että piti itsekin sitä kokeilla. Sen verran kummajainen olen taasen, etten koskaan aiemmin ollut edes maistanut nöyhtöpossua. Johan se oli korkea aika kokeilla sitäkin. Varoitus: lihan vihaajat, älkää lukeko pidemmälle.

Ostin possun kassleria, joka oli jossain ihme kermaisessa marinadissa. En halunnut valmissössötyksiä, joten pesin palasen, kuivasin paperiin ja tein maustehässäkän itse. Mausteina käytin perus suolaa, paprikajauhetta, cayannepippuria, sinappia ja paria muuta juttua, joita en halua paljastaa.

Paistaminen oli aika kauheaa; en ollut yhtään varma milloin sika olisi valmis. Paistelinpas possupientä 8h ja hyvähän se oli.

Läskin erottelu lihasta oli jotain aivan kamalaa. Ei sillä, että homma olisi ällöttänyt, vaan se oli niin työlästä. Aivan jumalaton homma yrittää siitä erottaa liha läskistä. No onnistuin lopulta saamaan jonkunverran lihaa irti.

Kuvia yksinkertaisesti unohdin ottaa aina välivaiheissa, mutta eipä tuo ole niin justiinsa. Siinä valmis purilainen ja täytyy myöntää, että oli hyvää. Välissä oli salaattia, suolakurkkua, punasipulia, juustoa, vähän ketsuppia ja sinappia, sekä hampurilaiskastiketta. Makoisa oli, mutta ensi kerralla taidan tehdä vain jauhelihapihvejä.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti