Damorove

Damorove
Damorove

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kaikkea sitä sattuukin...

Ohhoh, enpä tajunnut, että viimeisin päivitykseni on kuukauden takaa! Jopas aika rientääkin.. Tosiaan koko helmikuun loppu meni muutossa, joka ei sujunut ongelmitta sekään ja kaikkea muuta jännää sattunut ja tapahtunut! Eli hieman päivitystä tapahtumiin:

24.2 Näin ensimmäisen kerran kummipoikani. Hän on toooodella suloinen tapaus, vaikken lapsista järjettömästi välitäkään. Tämä pieni herra sulatti sydämeni ja on oikea aarre minulle. Kummilapsen äidin kanssa menin myöskin viettämään ''viimeisen ehtoollisen'' Tampereella, eli kävimme sushibuffetissa. Oli muuten sairaan hyvää! Suosittelen lämpimästi, paikka sijaitsee aivan Anttilan vieressä, paljon valikoimaa ja todella herkkua, nams!
25.2 En kummempaa tehnyt, kuin kävin tuhlaamassa firmalta joululahjaksi saamani lahjakortin Kaisun Kauneuspisteeseen. Aivan ihana paikka ja todella miellyttävä tämä Kaisu. Jos haluatte kivan kosmetologin Tampereelta, joka on reipas ja kiva persoona, suosittelen Kaisua! Hoitojen hinnatkin kohtuullisia ja iho tuntui äärimmäisen ihanalle! Jos kiinnostaa, linkki sivuille tässä.

26-27.2 Viimeiset työvuorot Tampereella. Haikeaa oli lähteä ja jättää avaimet työpaikalle, mutta välillä täytyy lähteä, jotta saa uutta tilalle. Kovasti odotin kuitenkin seuraavaa päivää koska muutto.
28.2 Kaikki se hemmetin vaiva: muutto. Aivan tuskainen ja hirveä päivä, mutta kun urakka oli ohi ja auto palautettu, sain huokaista helpotuksesta. Vuokraamani auto oli noin 2/3 pienempi, kuin olin kuvitellut, joten tämä koko hirvittävä tavarapaljouteni oli todella tiukassa saada kyytiin. Kiitos minun tetristaitojen, saimme kuin saimmekin kaiken mahtumaan! Hirviömäinen päivä ja todella väsynyt olin koko prosessin jälkeen.

1.3 Kaverin tuparit ja kavereiden keikka. Olimme Darksidessä katsomassa kaverin läpällä perustettua bändiä, joka kuitenkin kääntyi syystä että hieman vakavammaksi. Bändi oli oikein hyvä ja esitti vajaan 30min setin. Oli huimaa, kun niin paljon kavereita samassa paikassa. Olin myös erityisen iloinen, ettei tarvinnut lähteä takaisin Tampereelle seuraavana päivänä, joten ensimmäinen viikonloppu, jolloin olin alle 1h kotona! How cool is that?!
Minä ja ystäväiseni Marjut. Kuvasta huomaa hieman väsyneen en-ole-muuttanut-juuri -ilmeeni.
 6.3 Aloitin uuden työn. Alunperin piti mennä 4pv, mutta sain todella ihanan oksennustaudin, joten pakko oli jäädä kotiin lepäilemään. Firma on siis sama, jossa olen ollut viimeiset 5 vuotta töissä, mutta uusi paikka ja uudet kujeet. Kivat työkaverit ja mukavan erilainen paikka ja asiakaskunta, tästä on kiva jatkaa!

10.3 Viimeinen näyttöpäivä. Kaikki meni suunnitelmien mukaan ja valmistuin siis tänä kyseisenä päivänä parturi-kampaajaksi! Nyt olen siis ylioppinut kosmetologi parturi-kampaaja. Hieno saavutus sinänsä, että kaikki nuo 6 vuoden aikana. Olen suhteellisen ylpeä itsestäni. Saatan jopa hakea vieläkin opiskelemaan..

11-12.3 Olin ystäväni Mari-Liisin meikattavana. Hän opiskelee Makeup foreverillä maskeeraajaksi. Ensimmäisen päivän teema oli facepainting, eli vain yläkroppaan tulevat maalit ja meikit. Oli todella kivaa olla pitkästä aikaa itse meikattavana, mutta täytyy sanoa, ettei kannata näihin mennä malliksi, jos haluat, että iho on hyvässä kunnossa seuraavan 2vko sisään. Toisen päivän aiheena oli vanhennus, jolloin minulle tehtiin kolme erilaista meikkiä. Syystä että näytän molemmissa vanhennuksissa 20-40vuotta vanhemmalta, en halua niitä kuvia julkaista, mutta tämän missä tehtiin vain kauneusmeikki, mielelläni voin jakaa.

11.3 Kävin myös syömässä ystäväni Hannan kanssa. Menimme Kaisaniemen metriksen sushibuffettiin ja oli törkeän hyvää! Samaan hintaan kuuluu myös melko laaja valikoima thairuokaa, joten suosittelen lämpimästi. Hinta oli tällöin vielä 10€, mutta nyt se on 11€. Todella jees.


13.3 Jälkeen, olin töissä lähes koko viikon, sekä vietin aikaa kotona ja ystävieni luona. Yksi kaveri poikkesi minunkin luona ja isä toi minulle viime lauantaina uuden sängyn.

Oli pakko kokeilla hieman erilaista tukkatyyliä, joten siirsin jakauksen kokonaan toiselle puolen. Oikealla minä ja ystäväiseni Jaakko. Hieno otos.

Tänään (19.3) kävin syömässä (taas) ystäväni Hannan kanssa ja missäs muualla kuin suhsibuffetissa! Vietimme tällä kertaa aikaa vajaat 2h ja maistui taas yhtä hyvälle, kuin viimeksi.
Hannan lähdettyä kotiin, menin itse nauttimaan Kamppiin kahvista. En ole varmaan koskaan käynyt yksin kahvilla, joten pitihän sekin kokea. Läppäri oli mukana, koska puhelimeni sekosi ja tarvitsin internetin sekä koneelta iTunesin uudelleenpäivittämiseen. Vielä illasta tulin käymään Kalliossa kaverin luona, joka kilttinä herrasmiehenä tarjosi minulle jauhelihakeittoa ja näkkäriä. Vielä illan päälle katsomme leffan.

Kiitos hei.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti