Damorove

Damorove
Damorove

maanantai 19. lokakuuta 2015

Kuulumisia

Moikka,

nyt on pakko ollut pitää blogia tauolla useista eri syistä. Koulu alkoi, työt lisääntyi, muutto, tekemistä, tekemistä, tekemistä.... Puuh, ihan liikaa kaikkea. Tässä on myöskin oma jaksaminen jollain tavalla koetuksella, koska jos olette huomanneet ihmiset on prkl inhottavia ja ilkeitä ja vaikka niistä ei pitäisi yhtään, silti niiden idioottien kanssa pitäisi tulla jotenkin toimeen. Ah purkautumista mutta no, kerrataan vähän mitä tässä on tapahtunut:

Elokuu:
- Uusi koulu, jee! Pääsin estenomiksi ja ihan huippua olla taas koulussa. Kokoajan vain tieto vahvistuu, että tätä juuri haluan tehdä ''sitten kun kasvan isoksi.''
- Metrorundi: tämä vuosittainen hirvitys, mikä on niin kamalaa, että siihen pitää osallistua. Olin mukana Vuosaaresta Ruoholahteen, eli koko homman läpi. Oli kivaa ja DTM:ssä jatkot. Hirmu kiva päivä.
- Ystäväni Eliza pyysi minua mukaan käymään Tallinnassa. Oli ihana päivä ja Tallinna on tosi kaunis kaupunki. Näimme myös ystäväni Marian ja oli tosi kivaa.

Syyskuu:
- En edes muista mitään muuta, kuin sen, että saatiin uusi asunto ja päästiin pakkailua aloittamaan. Hirveesti oli taas kamaa pakattavana, mutta kannatti aloittaa hyvissä ajoin, niin oli muutto aika helppoa. Paitsi ei kannata isoihin laatikoihin pakata pirun painavaa tavaraa - ei oo kiva kantaa.
- Muistin juuri, että ekat opiskelijajutut ikinä! Eli fuksiaiset. Oli tosi hauskaa. Jotkut rastit oli tyhmiä, mut kokonaisuus tosi kiva. Ja onneksi luokkalaiset on tosi jees.

Lokakuu:
- Uusi asunto! VIHDOIN. Asuimme pikkuisessa kopperossa (27 neliöö), jossa oli minä, mieheni ja kolme kissaa. Nyt asuntomme on 47 neliöö, paremmalla paikalla, nätimpi, kivempi, tilavampi... Kaikki on siellä niin paljon parempaa! Ei enää 70-luvun uunia, rikkinäistä jääkaappia (ei pitänyt edes jäätelöä pakkanan kylmänä ja ruuat meni tosi äkkiä pilalle, koska jääkaappi ei ollut kylmä vaan kostea.) Hirvityksestä ihanuuteen, kyllä nyt taas osaa arvostaa tilaa ja ihanaa asuntoa.
- Koulu jatkuu. Kamalasti hommia ollut koulun puolella, mutta onneksi mitään en ole jättänyt yhteen iltaan. Kaikkia olen tehnyt tasaisesti, mutta välillä sekin on hankalaa yrittää saada paljon aikaan. No hyvin kuitenkin alkanut, eiköhän se näin jatkukin (toivottavasti.)
- Työsopimus uusittiin! JEE! Sain tunteja lisää, itseasiassa puolet enemmän edelliseen verrattuna. Nyt olen myös esimiesasemassa, kun pomo ei ole paikalla. Eli tosi kiva olla luottamustehtävissä ja saada enemmän vastuuta. Olen iloinen ja onneksi ei tunnu pahalta, siis tehdä töitä ja käydä koulussa yhtäaikaa.

Tässäpä pientä briiffiä.. En keksi nyt muuta ja pitäisi taas jatkaa koulutöiden parissa. Noh eiköhän nämä kaikki tästä järjesty, kun saisi nyt vaan muutkin henk. koht. asiat hoidettua.. Jees ei muutakuin palaamisiin ja katsotaan, jahka kirjoittelisin tännekin useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti